kr

Retur och utbyte

Vi kommer att kontrollera varorna för kräsen kvalitet före leverans och ge spårningsnummer för alla levererade produkter. I vår butik är din tillfredsställelse vår högsta prioritet för långsiktiga affärsrelationer mellan oss. Vi erbjuder en returpolitik för de kunder som inte är nöjda med sina produkter. Det finns några riktlinjer som måste följas för att göra avkastningen / utbytet smidigt.


1.Har du skickar tillbaka, vänligen maila oss först för returadressen samt ett returtillstånd utan vilket avkastning inte accepteras. Och läs följande policy först:


A. Vänligen maila oss för återbetalning eller utbyte inom 3 dagar efter ankomst, inkludera en anledning till retur och samtidigt ta en bild för vår referens.


B. Efter beställning av paketet, var god undersök din beställda varan noggrant. Om du fick en produkt av dålig kvalitet eller en annan produkt än den du beställde, var god ta bilder av varan och skicka tillbaka den till oss inom 14 dagar efter mottagandet. Du måste skicka tillbaka produkterna i originalpaketet. Då skickar vi ett nytt objekt till dig eller utfärdar en återbetalning till dig.


C. Om du vill returnera produkten bara för att du inte vill ha det, var vänlig observera att returavgiften är på din bekostnad. Du måste skicka tillbaka produkterna i originalpaketet och produkterna borde inte ha använts (förvänta dig att prova). Den ursprungliga fraktkostnaden återbetalas inte.


D. Föremålet är ditt ansvar tills det når oss. För dina intressen föreslår vi att du skickar tillbaka ditt paket via en spårbar metod.


E. De inköpta produkterna kommer inte att repareras, ersättas eller återlämnas gratis om dess kvalitetsproblem orsakas av mänskliga faktorer eller undvikande skador.


2. Om du vill returnera den beställda produkten, bifoga en anteckning med följande information:


1) Beställningsnummer


2) Produktkod / Produktnamn


3) Detaljer om orsaken till din utbyte


4) Återbetalning eller utbyte som lösning


Återbetalningar kommer endast att krediteras till den ursprungliga betalningsformen. En återbetalnings- och hanteringsavgift på 5% kommer att dras av från återbetalningen. Utbytet kommer att skickas ut först efter det att det returnerade objektet har mottagits. När vi får ditt retuned paket kommer vi att kontakta dig. Vänligen ta upp till 15 arbetsdagar från det datum då vi mottar din retur för att behandla din retur eller utbyte.